e mag

">

sâmbătă, 21 martie 2009

Dansez pentru tine

Emisiunea anuntata cu surle si trambite si-a reinceput un nou sezon, ieri. A fost o emisiune obisnuita, presarata de glumele proaste ale lui Stefan Banica (i-a spus Emiliei Popescu ca i s-ar potrivi un rol in filmul Vagaboanta) sau de gafele Iuliei Vantur. Aceasta ne-a oferit o secventa amuzanta, pe care am mai vazut-o si la Andreea Marin Banica: tinea microfonul unei persoane care transmitea un mesaj unor persoane surdo-mute.
Momente amuzante au mai fost, iar punctul culminant cred ca a fost cand Mihai Sturzu nu a recunoscut-o pe membra juriului Beatrice Rancea si i-a facut acesteia o scurta pledoarie despre bunele maniere. O situatie destul de incomoda, pentru ca, orice scuza ar fi prezentat, se adancea si mai tare, spre deliciul publicului.
Surprizele din acest sezon sunt pseudovedetele de la Cheeky Girls. Danseaza destul de bine si ma intreb de ce nu si-au folosit aceasta indeletnicire pentru a-si promova videoclipurile. Chiar m-au surprins placut, deoarece pana acum m-au obisnuit cu coregrafii ieftine. Desi ele declarau sus si tare ca nu au nimic de castigat din aceasta emisiune si ca fac totul pentru a-si ajuta partenerii, imi permit sa trag propriile concluzii. Aceasta emisiune s-a dovedit a fi o adevarata rampa de lansare/ relansare, de efectele benefice ale acesteia bucurandu-se si Andreea Balan, care pana a participa la emisiune se afla intr-un con de umbra.
Astept cu nerabdare sa vad cum evolueaza coregrafiile si ii tin pumnii lui Catalin si lui Mihai, care au intrat alaturi de partenerele lor din prima emisiune la duel.

Pana atunci, Dansez...pentru tine, dansez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu