e mag

">

duminică, 15 martie 2009

Haotica Ana

Este numele unui film care m-a impresionat foarte tare. Este filmat in 2007 si este regizat de cel care si-a pus amprenta si pe Lucia si Sexul.
Din punctul meu de vedere este un film de oameni destepti, nu un blockbuster la care te uiti de placere si atat. Haotica Ana te incita si te introduce intr-o atmosfera cosmopolita: de la desertul din Hamada pana la jungla din New York. Este prezentata experienta inedita a unei tinere artiste pe nume Ana, care traieste pana la adolescenta cu tatal ei intr-o pestera. Destinul ei se schimba cand primeste o oferta de nerefuzat de la Justine, o protectoare a artei, care ii ghideaza viata spre Madrid. Desi viata Anei nu a fost deloc obisnuita pana in momentul sosirii in Madrid, ceea ce va urma va fi peste asteptarile unui spectator. Intalneste iubirea vietii ei, intruchipata de tanarul extrem de chipes Said si apoi, intr-un moment crucial din viata ei, o pierde. Devine un obiect de studiu pentru un nou prieten si accepta sa fie hipnotizata de acesta. Ies la iveala scenarii din ce in ce mai alambicate, pline de esenta, energie, pasiune si intotdeauna moarte. Toate curiozitatile spectatorului sunt satisfacute in finalul filmului, desi, povestea este oarecum eclipsata de prestatia actritei si de montajul de exceptie. Frumoasa Manuela Vellés s-a autodepasit prin acest film, incat nici nu imi pot imagina pe altcineva drept protagonista.
Coloana sonora este de exceptie si nu face decat sa intregeasca aceasta opera de arta Haotica Ana
Orice ce as spune, este de prisos. Faceti-va un cadou si vizionati acest film. Cred ca mai ruleaza la Moldova Mall, la Glendale, iar biletul nu e o investitie enorma(8,5 RON in timpul saptamanii si 10 RON in weekend). Va vand insa un pont. Nu stati in ultimele randuri, pentru ca va harai aparatul si va bruia sunetul, care de altfel este destul de strident.

Va pun la dispozitie trailerul, dar credeti-ma pe cuvant ca nu reflecta nici 1% din intensitatea filmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu