e mag

">

joi, 11 iunie 2009

Modigliani

Revin cu o noua recomandare, mai inflacarata decat celelalte. Trebuie sa urmariti filmul Modigliani. Desi este relativ vechi, sunt convinsa ca povestea este nemuritoare.
Amadeo Modigliani, eternul rival al faimosului Pablo Picasso traieste o poveste de iubire cu Jeanne, muza lui. Modigliani a fost renumit in bransa lui dar, precum alti artisti valorosi, s-a retras in lumea drogurilor si a murit intr-o saracie.

Intrebarea pe care ti-o vei pune dupa film probabil va fi: "Cat de departe ai fi dispus sa mergi pentru dragoste?". O poveste intensa, jucata magistral de actori renumiti, atat romani, cat si internationali. Un mix de succes format de Andy Garcia:X, Eva Herzigova, George Ivascu, Bianca Brad, Dan Bordeianu sau Oana Zavoranu). Emotii puternice m-au incercat in timpul filmului si, desi l-am vizionat acum o saptamana, inca sunt puternic afectata de acesta.
Trebuie sa il vedeti! Veti cunoaste lumea pasionala a artistilor si poate veti fi invidiosi pentru ca nu puteti avea aceleasi trairi intense cu ale personajelor. Arta va deveni un concept mult mai bine definit in sufletele voastre si veti putea trai o poveste de dragoste naucitoare.
Chiar va recomand cu caldura acest film si astept sa imi impartasiti parerile.

2 comentarii:

  1. Eu nu scriu poezii si nici nu aberez despre dragoste si suferinta.Recunosc, primul post a fost despre sensul vietii, dar nu am continuat cu asta! Majoritatea au tendinta de a compune tot felul de filosofii care devin stresante la un moment dat.Toti vor sa impresioneze prin profunzimea gandurilor:))) dar ei de fapt stau 2 ore in fata calculatorului cu google`ul deschis.stii ce scriu la search?hmmm iubire,viata,tristete,intrebari,prieteni,solutii,bloguri,dileme, etc etc etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. True. Pe mine ma plictisesc oricum chestiile siropoase:P

    RăspundețiȘtergere