e mag

">

joi, 23 iulie 2009

Prima in toate


Universitatea Al. I. Cuza din Iasi a fost prima universitate din Romania, din punct de vedere cronologic. Cuza s-a gandit ca Iasul merita sa gazduiasca si sa instruiasca tinerii valorosi din Moldova. Constat cu bucurie si mandrie faptul ca dascalii contemporani au pastrat renumele universitatii si au facut din ea si prima universitate din Romania din punct de vedere calitativ. Moldova a oferit adevarate valori Romaniei si chiar lumii si o mare parte din merit il detine si aceasta universitate.

Am auzit de multe ori faptul ca Univ. Al.I. Cuza, Iasi este prima din Romania si nu stiam ce anume o face sa fie de cativa ani in top. Pe site-ul
http://www.ad-astra.ro/universitati/universities.php
puteti observa atat criteriile, cat si faptul ca in 2005,2006 si 2007 s-a clasat pe primul loc. Pentru asta trebuie categoric multumit Catedrei de Fizica, ce a avut un aport important in fiecare an. Bineinteles, merita apreciati toti profesorii care au publicat articole pertinente in publicatii internationale.

Imi doresc ca standardul ridicat pe care l-a creat aceasta universitate sa fie de ajutor absolventilor in gasirea unui loc de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu