e mag

">

vineri, 17 septembrie 2010

Pamela Anderson

Dinainte de a afla vestea venirii ei in Romania vroiam sa va amintesc de CJ si al sau film Baywatch. Cu adevarat o femeie frumoasa in tinerete si ambitioasa la 40 de ani, Pamela Anderson i-a fermecat pe multi barbati in timp ce isi purta celebrul costum de baie rosu. Printre acestia...si Borat. Vom reveni la acesta cu alta ocazie:P

Acum Pamela Anderson vine la o petrecere exclusivista, una dintre primele din Europa. Se incearca o promovare intensa a evenimentului, dar si o boicotare a acestuia. Vedete romanesti ii iau peste picior pe potentialii clienti, pentru ca biletul la aceasta petrecere costa 1000euro. Si toti pun intrebarea: ce imi face mie Pamela de banii acestia? Din pacate, consumatorul roman nu stie conceptul de exclusivism. Ideea petrecerii nu este de a o vedea pe starleta sau de a primi un dans in poala...ci de a aduna laolalta persoane cu bani. De ce? Pentru simplul fapt ca cine se aseamana se aduna si ca uneori luxul te scoate in evidenta. Insa ce ma intriga mai mult este ca unii nu stau sa priveasca conceptul mai in amanunt. Banii acestia nu se duc toti la Pamela Anderson. Cu ei se platesc salariile unor persoane care organizeaza acest eveniment, se plateste locatia si serviciile barmanilor sau ce 'or mai fi pe acolo. In consecinta: de ce nu ne bucuram ca se organizeaza un eveniment destul de stilat, mai ales pentru ca se afla sub egida Playboy, care si-a facut un nume nu numai din nuditate, ci prin exprimarea stilului prin nuditate. Nu voi face un lobby pentru Playboy, nu sunt tocmai in masura:P dar de ce ne scandalizam pentru un bilet de 1000 de euro, in care probabil sunt incluse mai multe facilitati, cand multi altii arunca la lautari sume inzecite.
Eu cred ca ar fi fairplay sa ii lasam pe organizatori sa se bucure de proiectul lor si sa nu ii taxam nici pe cei care vor participa la eveniment, pentru ca in principiu fiecare trebuie sa isi cheltuie banii precum vrea iar daca o seara merita pentru unii 1000 de euro, foarte bine.
In alta ordine de idei, daca tot suntem la Pamela Anderson, aceasta a participat acest an la Dancing with the stars, unde si-a dat silinta sa realizeze dansuri cat mai frumoase, dar si incarcate de senzualitate. Va las cu Rumba lor, nici pe departe la fel de gratioasa ca a lui Nicole de la Pussycat Dolls.

La aceeasi emisiune a participat si Kate, cea despre care va spuneam mai devreme ca a divortat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu